top of page
Video Camera

Våre tjenester

Selv om vårt hovedområde er videoproduksjon, så er vi en gjeng med bred erfaring fra flere samenflettede fagfelt som fotografering, design og markedsføring. Vi tror at dette er oppskriften på å kunne tilby gode, fleksible og sammenhengende løsninger for deg og din bedrift.  Det vi produserer for din bedrift skal  være fokusert på hva du trenger, og ikke hva vi klarer å selge til deg. Med base i Bergen, vil vi kunne prioritere rask, lokal service.

Tjenester: Services

Videoproduksjon

Fra pakkepris til full frihet

Vi har satt sammen to pakker for de som trenger noe raskt, enkelt og forutsigbart. Men mange prosjekt fortjener mer tid og ressurser for å komme til sin rett. Vi gir derfor stor fleksibilitet når det kommer til å skreddersy en produksjon til dine behov, fra korte filmsnutter til lengre dokumentarfilmer.

Fotografering

Portrett, produktfoto 

Fotografering er viktig for helhetlig presentasjon av din bedrift eller kampanje. Vi tilpasser etter dine behov, med særlig ekspertise innen arrangement, miljø-portrett og naturfoto.

Design

Grafisk- og webdesign

Utforming eller videreutvikling av logo, profilering og markedsføringsmateriell, for trykk eller digitalt. Vi får deg kjapt, enkelt og rimelig på nett med mal-baserte nettløsninger.

Tjenester: Contact

Hva kan vi hjelpe med?

Thanks for submitting!

bottom of page